O nama

slika-za-sajt1

BABY CAB je mala, porodična firma nastala početkom 2016 godine. Specijalizovana je za prevoz beba, kao i prevoz dece.

Po svojoj delatnosti, jedinstveni smo, kako kod nas, tako i u regionu. Ispred sebe smo postavili viziju koja će biti sinonim za kvalitetno, bezbedno i povoljno. Osim toga, spremni smo da se prilagođavamo potrebama savremenog roditeljstva i olakšamo vam život u velikom gradu. Naš cilj je da rastemo zajedno sa svojim klijentima.

 

Zašto izabrati baby cab?

 

Bezbednost i zdravlje dece su nam na prvom mestu. Po propisima, bezbednost podrazumeva prevoz u auto sedištima za decu. Baby Cab je opremljen sa novim, modernim bebi sedištima, a u cilju očuvanja zdravlja vaših mališana imperativ su nam čišćenje i održavanje vetnilacionog sistema, redovno dubinsko pranje automobila i što je najvažnije- vozači sa višegodišnjim iskustvom u saobraćaju.

Da bismo putovanje deci učinili zanimljivijim, obezbedili smo im gledanje omiljenih dečjih spotova i crtanih filmova.

U našoj ponudi je pored gradske vožnje i paket usluga dnevnog iznajmljivanja, prevoz iz porodilišta, prevoz do aerodroma, kao i prevoz do svih destinacija u Srbiji, bez obzira na udaljenost i lokaciju, a sve to u moderno opremljenim autombilima, koji zadovoljavaju potrebe putnika na dužim relacijama. Vrlo smo fleksibilni u pogledu dogovora, izlazimo u susret svim vašim potrebama i željama.

Vaš BABY CAB